پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۴۳۹۸۳۷
۱۸:۰۸
۱۳۹۶/۰۱/۲۹

«زنان و مردان هندو» شمشیر به دست گرفته و مسلمانان را تهدید می کنند (+تصاویر)

وضعیت در ایالت اوتارپرادش هند به شدت وخیم شده چون هندوهای افراطی قدرت بیشتری یافته و به طور علنی مسلمانان و کسب و کار آنها را تهدید می کنند.
۱۸:۰۸
۱۳۹۶/۰۱/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، به تازگی یک سیاستمدار و راهب هندو به نام «یوگی آدیت یانات» در ایالت اوتارپرادش بعنوان سروزیر انتخاب شده است. او که سابقه لفاظی علیه مسلمانان و افراطی گری در کارنامه خود دارد گروهی به نام جوانان هندو به راه انداخته که در خیابان ها جولان داده و قمه به دست مسلمانان را آزار می دهند.

این سروزیر افراطی دستور داده همه قصابی ها- که توسط مسلمانان اداره می شوند- تعطیل شوند. علت این کار نیز توقف کشتار گاو بعنوان یک حیوان مقدس برای هندوها است. این موضوع باعث تنش و ناراحتی در میان مسلمانان شده و آنها را مستاصل کرده است. این همه ماجرا نیست چرا که گروه افراطی جوانان هندو به خود اجازه می دهند در خیابان ها گشت زنی کرده و به هر بهانه از جمله صحبت یک جوان مسلمان با دختران هندو، آنها را دستگیر و اذیت کنند.

اوتارپرادش ۲۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد که یک پنجم آنها مسلمان هستند. مسلمانان عموماً در شهر لکنو زندگی می کنند. حالا کسی بر این ایالت میلیونی حکمرانی می کند که همه دستوراتش افراط گرایانه است. بیم آن می رود اوتارپرادش باز هم از پس دهه ها، درگیر جنگ خونین نژادی شود. هندوها مسلمانان را متهم می کنند دختران آنها را فریب داده و برای ازدواج، مسلمانشان می کنند.

هندوها در لکنو می گویند «خون ها باید شسته شده و مسلمانان نیز طعم درد را بچشند». حالا همه در هندی که افتخار خود را سکولاریسم می داند به شعارهای نخست وزیر «مودی» فکر می کنند که چگونه شعار «اول هندی» را به «اول هندو» تبدیل کرده است.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
هندو اسلام جنایت
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۳۰
خدایا توبه...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۹
لا اله الا الله
چه خبره؟!!
چین هند میانمار...
پاسخ
ناشناس
United States of America
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۹
هندو اگه عرضه داشتن جلو پاکستان با یک پنجم جمعیت رو مرفتن که تو جنگا بیش از نصف کشمیر رو گرفت و میخاد بقیه رو هم بگیره
پاسخ
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۹
رفتارهاي نژاد پرستانه و ضد حقوق بشري اين مرد باعث شدت گرفتن اختلافات خواهد شد.
پاسخ
میاندوآبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۹
افراطی گری بدتر از وحشی گری است قیافه ها شبیه داعشی ها هست و از نوع خالدار . و خدا نیستشان کند ...
پاسخ