پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۲۸
کد خبر:۴۴۳۰۰۳
۱۰:۴۰
۱۳۹۶/۰۲/۱۳

وقتی صداوسیما مشارکت مردم را پایین می‌آورد!

برخلاف تأکیدات بزرگان نظام، برخی گزارش‌های صداوسیما در جهت کاهش مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری است.
۱۰:۴۰
۱۳۹۶/۰۲/۱۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، روزنامه «جمهوری اسلامی» نوشت: علیرغم تأکید بزرگان نظام بر ضرورت تشویق مردم به حضور در پای صندوق‌های آراء انتخابات ریاست جمهوری، بعضی گزارش‌های رسانه ملی در جهت مأیوس کردن مردم از حضور در پای صندوق‌های رأی تهیه و پخش می‌شوند.

ظرف دو روز گذشته از بعضی شبکه‌های سیمای جمهوری اسلامی گزارش‌هایی پخش شد که از زبان مردم چنین القا می‌کرد که نامزدهای ریاست جمهوری بعد از پیروزی تمام وعده‌های خود را فراموش می‌کنند و کاری برای مردم انجام نمی‌دهند.

این قبیل القائات، درست در جهت خلاف تشویق کردن مردم برای حضور در انتخابات قرار دارند و مسئولان رسانه ملی بر گزارش‌ها نظارت دقیق داشته باشند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
مگر غیر از این است ؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
حقيقتاً صدا سيما نه تنها در تشويق حداكثري مردم به راي دادن در انتخابات كوشا نيست كه كاملاً در جهت مايوس كردن اكثر جامعه تلاش دارد كه بايد به شدت تنبيه و توبيخ شود.
پاسخ