پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۱:۴۱
کد خبر:۴۴۴۱۰۱
۲۰:۳۵
۱۳۹۶/۰۲/۱۷

واکنش تند سعید روستایی به استفاده میرسلیم از نام فیلم «ابد و یک روز»+ عکس

کارگردان فیلم سینمایی «ابد و یک روز» در واکنش به صحبت‌های یکی از نامزدهای ریاست جمهوری واکنش نشان داد.
۲۰:۳۵
۱۳۹۶/۰۲/۱۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
سعید روستایی با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرامش نسبت به استفاده مصطفی آقا‌میرسلیم از نام فیلم «ابد و یک روز» در مناظره دوم کاندیداها انتقاد کرد و آن را بی اخلاقی دانست. 

روستایی در پستی که در صفحه‌اش به اشتراک گذاشته است نوشته: «چه حالی می‌شوید اگر سیاستمداری در مناظره انتخاباتی از نام شما بهره‌برداری سیاسی کند؟ چه حالی می‌شوید اگر ببنید کسانی از نام شما تیر می‌سازند و به‌سوی دولتی پرتاب می‌کنند که بر مبنای اصل مدارا، فضا را برای فیلم‌سازی جوانان فراهم کرده است؟

چه کسی به سیاستمداران اجازه داده که نام اهل هنر را بی‌محابا بر زبان بیاورند؟ آنان که هنرمندان را از اظهارنظر در مسائل سیاسی تحذیر می‌دهند، ببینند که چطور سیاست‌پیشه‌گان پای در گلیم اهل هنر می‌کنند؟

وعده بی‌ضمان را به فتیله تزویر روشن می‌کنند و آتش به خرمن دولتی می‌اندازند که آوار هشت ساله قباحت را به نیروی تدبیر از سرمان برداشته.

به گزارش خبرآنلاین، بار دیگر «تکرار می‌کنم» که امروز نه به دلایل صنفی و شغلی و نه به شوق گرفتن مجوز و پروانه‌ای. بل بنا بر «مصلحت عمومی» رأی خود را به نام حسن روحانی به صندوق می‌اندازم.»

واکنش تند سعید روستایی به استفاده میرسلیم از نام فیلم «ابد و یک روز»+ عکس
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۸
آفرين بر تو جناب آقاي سعيد روستايي. چه مردانه سخن گفتي. اگر همگان ياد بگيريم اينگونه شجاعانه از حق و حقيقت دفاع نمائيم آن زمان است كه به ياري خداوند تبارك و تعالي، ريشه دروغ و فتنه و نفاق و رياكاري از بيخ و بن كنده ميشود ان‌شاءالله
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۷
شنیدید آقای میر سلیم ... مناظره بعدی مواظب حرفهایتان باشید و از کسی که قبولتان ندارد مایه نگذارید و جوری سرتان را به حالت افسوس تکان میدادید که انگار عالم بر هر رشته ای هستید ... یا باز حرفی دارید . البته من هم به روحانی رای میدهم . خداییش روحانی صبور و اهل منطق و بی ریاست . روحانی برای کسب رای دروغ نمی گوید.
پاسخ