پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۴۴۶۸۳۴
۰۹:۵۸
۱۳۹۶/۰۲/۲۹

در سواری‌سازان چه می‌گذرد؟

فروردین ماه امسال تولید انواع سواری در همه خودروسازان داخلی با افزایش همراه بوده است.
۰۹:۵۸
۱۳۹۶/۰۲/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،
در این مدت تولید انواع سواری در گروه صنعتی ایران خودرو با افزایش ۱۷ درصدی همراه بوده و از ۲۸ هزار و ۶۲۳ دستگاه در فروردین ماه سال گذشته به ۳۳ هزار و ۴۹۲ دستگاه رسید.

تولید انواع سواری در گروه خودروسازی سایپا به عنوان رقیب ایران خودرو نیز صعودی بوده و با افزایش ۲۵.۵ درصدی از ۱۹ هزار و ۸۴ دستگاه در فروردین ۱۳۹۵ به ۲۳ هزار و ۹۴۷ دستگاه افزایش یافت.

فروردین ماه امسال تولید انواع سواری در خودروسازان بم نیز افزایش یافته و از صفر دستگاه در فروردین ماه سال گذشته به سه دستگاه رسید.

به گزارش ایسنا، تولید این محصولات در خودروسازی مدیران نیز با افزایش ۲۹.۲ درصدی همراه بوده و از ۲۷۷۷ دستگاه در فروردین ۱۳۹۵ به ۳۵۸۸ دستگاه افزایش یافت.

در این مدت تولید انواع سواری در کارمانیا نیز صعودی بوده و از صفر دستگاه در فروردین ماه سال گذشته به ۱۶۰ دستگاه رسید.

تولید این محصولات در گروه بهمن ۵۲.۹ درصد افزایش یافته و از ۱۷۲ دستگاه در فروردین ۱۳۹۵ به ۲۶۳ دستگاه افزایش یافت.

فروردین ماه امسال تولید انواع سواری در کرمان موتور هم صعودی بوده و با رشد ۱۱۳ درصدی از ۱۴۶۵ دستگاه در فروردین ماه سال گذشته به ۳۱۲۱ دستگاه رسید.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
خودروی داخلی
ارسال پیام
captcha