پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۴۷۳۶۰
۲۰:۴۹
۱۳۹۶/۰۲/۳۰

تبریک وزیر خارجه انگلیس به حسن روحانی

وزیر امور خارجه انگلیس انتخاب «حسن روحانی» برای یک دوره چهار ساله ریاست جمهوری دیگر را تبریک گفت و خواستار تقویت گفت‌وگوها میان دو کشور شد.
۲۰:۴۹
۱۳۹۶/۰۲/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، «بوریس جانسون»، وزیر امور خارجه انگلیس با انتشار بیانیه‌ای انتخاب مجدد حسن روحانی را به ریاست‌ جمهوری ایران تبریک گفت.

بنا به گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه انگلیس، در این بیانیه آمده است: من انتخاب دوباره رییس‌جمهور روحانی را در یک رقابت زنده که در آن مردم ایران به طور گسترده شرکت کردند، تبریک می‌گویم.

در جریان دور اول ریاست جمهوری آقای روحانی پیشرفت‌هایی در روابط دو کشور، از جمله روابط دیپلماتیک ایجاد شد. من از ادامه تعهد وی به توافق هسته‌ای که در سال ۲۰۱۵ حاصل شد، استقبال می‌کنم. اکنون مهم است که ما برای تضمین اجرای کامل این توافق و اینکه تمام طرف‌ها از آن همچنان بهره می‌برند، با یکدیگر همکاری کنیم.

بوریس جانسون همچنین از رئیس‌جمهور ایران خواسته است تا به همکاری با جامعه بین‌المللی و گفت‌وگو برای دستیابی به پیشرفت‌هایی درخصوص یکسری مسائل، شامل سیاست‌های منطقه‌ای ایران، حقوق بشر و مسائل دو ملیتی‌ها ادامه دهد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha