پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۴۴۷۷۱۱
۱۴:۵۴
۱۳۹۶/۰۳/۰۱

کنایه سنگین به توهینِ رسانۀ وابسته به قالیباف

چندماه قبل یکی از مجلات زیرنظر شهرداری تهران طرحی را چاپ و منتشر کرد که کنایه‌ای توهین‌آمیز علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی محسوب می‌شد.
۱۴:۵۴
۱۳۹۶/۰۳/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، در آن طرح، دستی که از خودروی مرسدس بنز بیرون آمده بود به شکل اهانت‌آمیزی پولی را به دخترک می‌داد. چراغ سرِ چهاراه، قرمز بود و عدد 96 را نشان می‌داد و اِلمان‌های بکار برده شده در آن، نظیر رنگ و مدل خودرو و آستین عبای بیرون آمده از پنجرۀ آن، آیت‌الله هاشمی را تداعی می‌کرد. چند روز بعد از آن بود که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درگذشت و اعتراض‌های زیادی به این طرح توهین‌آمیز شد.

حالا روزنامه «بهار» در شماره امروز خود کنایه‌ای به آن طرح زده و «نه» بزرگ مردم به وعده‌های عوام‌فریبانه انتخاباتی کاندیدای انصرافیِ مخالف حسن روحانی را یادآور شده است.

طرح زیر را بنیامین آل‌علی در شماره امروز روزنامه بهار منتشر کرده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
طرح قالیباف
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۱
طرح انها خیلی بد بود ان زمان .
شادی روح ایت االه هاشمی صلوات
پاسخ