آفتابنیوز : به نقل از روابط عمومی سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی، دکتر محسن انصاری با تشریح چگونگی کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآیند ذبح دام در کشتارگاه صنعتی مشهد اظهار کرد: خوشبختانه موسسه صنعتی گوشت مشهد به عنوان بزرگترین و پیشرفتهترین کشتارگاه صنعتی کشور تمام نکات ایمنی سلامت و مقررات بهداشتی را رعایت میکند.
وی افزود: دقت و کنترلهای تعریف شده در تمامی مراحل ذبح و استحصال تا بستهبندی و توزیع به نحوی است که قبل از مرحله ورود دام به چرخه ذبح و استحصال تمامی احشام توسط متخصص دامپزشکی کنترل بالینی شده و سپس به گاشها هدایت میشود.
رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد ادامه داد: پس از مراحل ذبح تمامی قسمتهای لاشه اعم از گوشت، کله و پاچه، دل، جگر، قلوه و سیرابی آن توسط متخصصین دامپزشکی دقیقا کنترل شده و در صورت بروز هرگونه آلودگی بلافاصله از چرخه مصرف مستقیم، خارج میشود.
وی تاکید کرد: علاوه بر نظارتهای دقیق توسط متخصصین این کشتارگاه، با طی شدن مراحل پیش سرد برای تمامی اجزای خوراکی دام، احتمال هر گونه آلودگی به بیماریهای مشترک دام و انسان جمله تب کریمه کنگو را به حداقل می رساند.
انصاری بیان کرد: مجاوران و زائران امام رضا(ع) مطمئن باشند که تمامی مدیران و پرسنل زحمتکش موسسه صنعتی گوشت مشهد با کمک اداره کل دامپزشکی استان و مرکز بهداشت مشهد، نهایت تلاش خود را در مورد ارائه گوشتی سالم و صددرصد بهداشتی به کار خواهند برد، لذا شهروندان با خیالی آسوده محصولات این موسسه را به مصرف برسانند.
وی با هشدار به عدم استفاده از گوشتهای مشکوک و غیر بهداشتی که در برخی نقاط حاشیه شهر و یا داخل شهر عرضه میشود، ادامه داد: با توجه افزایش مصرف در ایام ماه مبارک رمضان تدابیر لازم برای تولید محصولات به اندازه کافی در کشتارگاه اندیشیده شده است و شهروندان باید گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز رسمی و مطمئن خریداری کنند.
رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد یاد آور شد: تمام گوشتها و محصولات و نیز آلایشهای جانبی این کشتارگاه با لیبل و هولوگرام ویژه این موسسه تهیه و توزیع میشود لذا لازم است که مصرفکنندگان قبل از خرید به علائم مندرج روی این کالا توجه داشته باشند.