پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۵۰۹۲
۱۴:۱۰
۱۳۸۵/۰۱/۲۴

استقبال هاشمی از میانجیگری عربستان میان ایران و آمریکا

۱۴:۱۰
۱۳۸۵/۰۱/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، روزنامه الحيات از قول آقای رفسنجانی نوشته است که عربستان مي‌تواند عامل خوبي براي كمك به كاهش بحران ميان ايران و آمريكا باشد و با توجه به تدبير پادشاه عربستان ما مطمئن هستيم كه وي مي‌تواند به حل و فصل همه مسائل منطقه كمك كند. 

استقبال رییس جمهور اسبق ایران از حرکت به سوی کاهش اختلاف ها میان ایران و آمریکا از زمانی آغاز شد که وی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 1384 اعلام آمادگی کرد.آقای رفسنجانی نخستین بار بهار سال گذشته درگفتگو با روزنامه"یو اس ای تو دی" اعلام کرد که در صورتی که دوباره رییس جمهور ایران شود برای کاهش اختلاف ها یا آمریکا تلاش خواهد کرد.

رییس جمهور اسبق ایران برای یک سفر دوره ایی در حال حاضر در سوریه به سر می برد. وی در فرودگاه بين‌المللي دمشق درباره برنامه های اتمی ایران گفته که اين برنامه‌ ها دلیلی برای نگراني سايرين ندارد و هيچ كشوري را تهديد نمي‌كند. آقای رفسنجانی گفته معتقديم كه ما و سوري‌ها در خندق مشتركي هستيم. از نظر ما سوري‌ها در وضعيت مقاومت قرار دارند و مصمم به ادامه‌ مقاومت هستند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha