پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۵۱۱۲۸
۱۴:۰۱
۱۳۹۶/۰۳/۱۷

روایت دو تن از مجروحان تیراندازی مجلس از حادثه

دو تن از مجروحان حادثه تیراندازی مجلس که به بیمارستان سینا منتقل شده‌اند، لحظه حادثه را شرح دادند.
۱۴:۰۱
۱۳۹۶/۰۳/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،
13 تن از مجروحان حادثه تروریستی مجلس در حالی به بیمارستان سینا منتقل شدند که یک تن از آنها در بدو ورود به بیمارستان بخاطر شدت جراحت جان باخت و سایرمجروحان نیز با درجات مختلف از جراحت تحت درمان و جراحی هستند.

خبرنگار ایسنا با حضور در بیمارستان سینا به گفت‌وگو با دو تن از مجروحان این حادثه پرداخت تا لحظه حادثه را شرح دهند.

یکی از مجروحان که از ناحیه دست آسیب دیده بود، در این باره گفت: من درسالن انتظار مجلس نشسته بودم که دو مرد با کلاشنیکف و کلت به سمت مردم تیراندازی کردند.

وی ادامه داد: چهره هیچکدام از ضاربان را به یاد نمی‌آورم.

همچنین مجروح دیگر این حادثه که خود را از کارمندان مجلس معرفی می‌کند نیز در این باره به ایسنا گفت: میدان جنگ دیدید؟ درست مثل همان. آنها حمله کردند، ما هم حمله کردیم.

صبح امروز عناصری تروریست با ورود به مجلس شورای اسلامی و حرم امام(ره) اقدام به تیراندازی و انجام عملیات انتحاری کردند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
مجلس تیراندازی
ارسال پیام
captcha