پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /آبان /۱۴۰۵
Friday 06 November 2026
کد خبر:۴۵۱۸۳۰
۱۰:۲۲
۱۳۹۶/۰۳/۲۰

برخورد پژو ۴۰۵ با گاردریل در جاده هراز+تصویر

برخورد پژو ۴۰۵ با گاردریل در جاده هراز+تصویر
سخنگوی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان مازندران، از جان باختن دو نفر و مصدوم شدن دو نفر بر اثر برخورد پژو ۴۰۵ با گاردیل در جاده هراز خبر داد.
۱۰:۲۲
۱۳۹۶/۰۳/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،
زکریا اشکپور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: شب گذشته جمعه ۱۹ خرداد ماه خبر حادثه برخورد پژو ۴۰۵ در جاده هراز به مرکز پیام اورژانس آمل اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله همکاران پایگاه اورژانس بایجان و گزنک و پایگاه هلال احمر کهرود به محل حادثه اعزام شدند.

اشکپور تصریح کرد: این حادثه در جاده هراز در منطقه پیچ شیطان اتفاق افتاد و به دنبال آن خودروی ۴۰۵ با گاردریل برخورد کرد.

سخنگوی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان مازندران، یادآور شد: در این حادثه متاسفانه دو مرد حدودا ۳۴ و ۳۵ ساله جان باختند و دو مصدوم به درمانگاه گزنک منتقل شدند همچنین یک مرد ۳۵ ساله برای ادامه درمان‌های تخصصی به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
پیام های شما
هوشیار
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۴
اقا این عکس وانت نه 405؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ