کد خبر: ۴۵۲۵۷
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۸۵ - ۱۱:۱۷

اروپا به دنبال مذاکرات است

آفتاب‌‌نیوز : مسوول امور خارجی پارلمان اروپا در پاسخ به این سئوال که پس از دیدار با آقای متکی وزیر امورخارجه ایران در بروکسل، گفتید راهی طولانی برای گفتگوی دو فرهنگ وجود دارد. می توانید بگویید در مذاکراتتان با ایشان چه گذشت که به این نتیجه رسیدید؟ گفته است منظور من بد تعبیر شده است. 

من به گفتگو بین فرهنگ ها معتقدم. به هرحال مذاکرات آقای متکی درباره مساله هسته ای قا نع کننده نبود و سوالات بسیاری بی جواب ماند. ایشان در چارچوب قدیمی تبلیغاتی موضعگیری کردند.برخلاف تمامی این جر وبحثها به نفع اتحادیه اروپا ست که با جهان اسلام مذاکره کند.

آقای بروک در پاسخ به سئوال دیگری درباه اینکه اروپا از برنامه موشکهای بالستیک ایران احساس خطر می کند؟ آیا فکر نمی کنید ایران نیز به نوبه خود بدون چنین سلاحها یی امنیت خود را از جانب آمریکا در خطر ببیند؟ چگونه می توانیم در این شرایط به تفاهم مشترک برسیم؟ گفته است که تنها روش ممکن برای رسیدن به راه حل صلح آمیز پیش بردن گفتگو است. طرفین باید دور میز مذاکره بنشینند و راه حلی شامل مسایل امنیتی ، سیاسی و اقتصادی بیابند. 

اروپا تمایل به مذاکرات بیشتر دارد ولی اولین قدم امضای پروتکل الحاقی ان پی تی توسط ایران است.فرستادن پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل مرحله سیاسی جدیدی را آغاز کرده است. اروپا مهمترین شریک اقتصادی و تجاری ایران است و این کشور نیز بیست و چهارمین همیار اقتصادی این اتحادیه است.

وی درباره تاثیر تحریم های احتمالی ایران می گوید که تحریم اقتصادی می تواند همزمان تاثیرات متفاوتی داشته باشد. بر اثر این اقدام ، بخش صنعتی ایران ضربه خواهد دید. چرا که در کنار بخشی از جمعیت شهری که در رفاه نسبی به سر می برند، جمعیت فقیر قابل توجهی نیز زندگی می کنند. جمعیت بسیار جوان و تحصیل کرده ای هم وجود دارد .

 تحریم و مجازات اقتصادی به همه این گروها ضربه خواهد زد. پیشرفت و ایجاد درآمد مختل خواهد شد وپیام تحریم به گوش مردم ایران خواهد رسید و دولت هر چه بیشتر تحت فشار قرار خواهد گرفت. تحریم اقتصادی باید از نظر اخلاقی و قانونی بنیاد محکمی داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین