آفتابنیوز : پور آدینه اظهارکرد: اگر چه توصیه میشود نمک بسیار کم مصرف شود ولی همان مقدار کم باید حتما از نمک یددار تصفیه شده باشد.
وی ادامه داد: کمبود ید موجب کاهش بهره هوشی و قدرت یادگیری در کودکان و دانش آموزان می شود.
پورآدینه یکی از مهترین راه های پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید را افزودن ید به مواد غذایی مانند ید دار کردن نمک، آب و نان عنوان کرد که در کشور به آن توجه شده است .
به گفته وی ید دار کردن نمک با صرفه ترین ،مطمئن ترین و سهل الوصول ترین راه پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان،وی افزود: در هنگام پخت غذا باید از نمک های تصفیه شده یددار که پروانه ساخت از وزارت بهداشت دارند به مقدار کم و در انتهای آشپزی استفاده شود و این نمک باید در آشپزخانه به دور از نور و در جای خشک و در ظرف در دار نگهداری شده تا خواص آن حفظ شود.