کد خبر: ۴۵۳۱۸۷
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰

تکذیب حضور خفاش شب‌ در بندرعباس

‌رئیس پلیس فتای استان خبر منتشر شده مبنی بر حضور خفاش شب(داعش) در بندرعباش و شهرستان‌های اطراف ‌در فضای مجازی را تکذیب کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
سرهنگ علی اصغر افتخاری در جمع خبرنگاران، بیان کرد: در پی انتشار شایعاتی  مبنی بر حصور خفاش شب(داعش)  در بندر عباس و شهرستان‌های اطراف پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

سرهنگ افتخاری ادامه داد: با اقدامات فنی و پلیسی فردی که اقدام به انتشار این شایعات در فضای مجازی کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

‌به گزارش ایسنا، ‌ وی با تاکید بر اینکه با انتشاردهندگان این اخبار کذب که اقدام به تشویش اذهان عمومی در جامعه می‌کنند، به شدت برخورد می‌شود، ز عموم شهروندان عزیز و فهیم درخواست کرد که به این شایعات بی اساس و بدون منبع قانونی که  بعضا در فضای مجازی منتشر می‌شود، توجهی نکنند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین