پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۴۵۳۹۴۵
۲۰:۳۱
۱۳۹۶/۰۳/۲۸

شهید حسن عشوری در تاریخ این مرزوبوم جاودان و ماندگارخواهند ماند

شهید حسن عشوری در  تاریخ این مرزوبوم جاودان و ماندگارخواهند ماند
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن تسلیت شهادت حسن عشوری در عملیات چابهار به خانواده آن شهید گفت: آنان که در راه تامین امنیت و حراست از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی جان خود را فدا می کنند همواره در تاریخ این مرز و بوم جاودانند.
۲۰:۳۱
۱۳۹۶/۰۳/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،
محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه پیام تسلیتی به مناسبت شهادت «حسن عشوری» صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است: 

بسمه تعالی

بار دیگر ایران اسلامی، در راه مبارزه با پدیده شوم تروریسم داغدار شد و این بار در فاصله‌ای اندک از حمله تروریستی به ساختمان مجلس شورای اسلامی، شهیدحسن عشوری، سرباز خوش‌نام امام زمان (عج)، طی عملیاتی در منطقه چابهار، خون پاک خویش را نثار حفظ آرامش و امنیت ایران عزیز نمود.

به تحقیق، آنان که در راه تأمین امنیت و حراست از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی جان خود را فدا می‌کنند، همواره در تاریخ این مرزوبوم جاودان و ماندگارخواهند ماند.

اینجانب شهادت این فرزند مجاهد را به ملت شریف ایران، هم‌رزمان وی، مردم شهیدپرور خطه گیلان و بویژه خانواده محترم آن شهید گرانقدر تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند رحمان، علو درجات را برای ایشان مسألت می‌نمایم.

محمدباقر نوبخت

شهید حسن عشوری در  تاریخ این مرزوبوم جاودان و ماندگارخواهند ماند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
امنیت حراست شهید
ارسال پیام
captcha