پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۴۵۴۸۵۶
۱۰:۵۱
۱۳۹۶/۰۴/۰۱
با موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا؛

عمان میزبان هر دو بازی پرسپولیس و الاهلی شد

پس از انتخاب مقسط به عنوان زمین‌ بی‌طرف از سوی باشگاه الاهلی عربستان، یک روزنامه عربستانی از موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا با این موضوع خبر داد.
۱۰:۵۱
۱۳۹۶/۰۴/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،
کنفدراسیون‌ فوتبال آسیا با انتخاب عمان به عنوان محل بازی‌های تیم‌های پرسپولیس و الاهلی عربستان در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان موافقت کرد.

باشگاه پرسپولیس 2 روز قبل به صورت رسمی عمان را به عنوان محل میزبانی بازی رفت از الاهلی عربستان معرفی کرد و سران تیم حریف نیز همین کشور را به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کردند.

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه المدینه عربستان،بنا به نوشته روزنامه المدینه عربستان ورزشگاه سلطان قابوس شهر مسقط، پایتخت عمان محل برگزاری 2 بازی رفت و برگشت پرسپولیس و الاهلی خواهد بود.دیدارهای رفت و برگشت این 2 تیم در روزهای 31 مرداد و 21 شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha