پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۵۵۲۴
۲۲:۳۸
۱۳۸۵/۰۲/۰۵

آقازاده، پیش ازجلسه شورای امنیت در وین

۲۲:۳۸
۱۳۸۵/۰۲/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،
این در حالی است که خبرگزاری دانشجویان ایران از سفر غیر منتظره رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و معاونش به وین پیش از ارائه این گزارش خبر داده است.
به گزارش این خبرگزاری، غلامرضا آقازاده، رئیس سازمان انرژی اتمی و محمد سعیدی، معاون امور بین الملل این سازمان دوشنبه شب عازم وین شده اند تا مذاکراتی را با مقامات آژانس انجام دهند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز گزارش  داد ه است، گریگوری شولت، نماینده آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی روز سه شنبه پیشبینی کردگزارش البرادعی منفی خواهد بود.
وی گفته است با توجه به اعلام خبر ادامه غنی سازی اورانیوم توسط ایران که آشکارا نشانگر عدم همکاری این کشور با آژانس است، ما فقط می توانیم انتظار یک گزارش منفی را داشته باشیم.
همچنین روزنامه نیویورک تایمز گزارش داده است که پس از امتناع ایران از پاسخگویی به پرسش های بازرسان آژانس در مورد دور جدید فعالیت های هسته ای خود، محمد البرادعی از اعزام تیمی از بازرسان که قرار بود اواخر این هفته وارد ایران شوند، منصرف شده است.
گزارش البرادعی در حالی ارائه می شود که اعضای شورای امنیت سازمان ملل نیز این هفته در مورد مساله هسته ای ایران تشکیل جلسه خواهند داد.
به گفته جان بولتون، سفیر آمریکا در سازمان ملل، این جلسه برای مشورت در مورد واکنش های احتمالی به گزارش البرادعی، برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha