آفتابنیوز : 
روزنامه پاکستانی دیلی تایمز در این رابطه نوشته است تقاضای نفت چین در ماه مارس نسبت به سال پیش 6 درصد افزایش داشته است که دلیل آن را پیش بینی های بازار در مورد تامین منابع و ذخیره آن با توجه به افزایش قیمت سوخت دانسته اند. خطراتی که بازار را تهدید می کند هم چنان باقی است و میزان بالای تقاضا در چین بر اصول اساسی بازار تاثیر خواهد گذاشت.
از سوی دیگر نگرانی در مورد تامین بنزین آمریکا در تابستان که میزان تقاضا به اوج خود می رسد وجود دارد و احتمالا سهام بنزین این کشور دوباره کاهش خواهد یافت. در حال حاضر این اتفاق به همراه اوضاع ایران و نیجریه، سه قطب بحران در جهان است.
دیلی تایمز در جای دیگر با اشاره به اظهارات اخیر لاریجانی در مورد مخفی کردن برنامه هسته ای در صورت اقدام نظامی آمریکا، به بحران نفتی موجود می پردازد و از کاظم وزیر هامانه، وزیر نفت ایران نقل می کند که ایران سلاح نفت را در امور هسته ای به کار نخواهد برد این اظهارات که برای آرام کردن بازار بیان می شد در ادامه تعهد اخیر اعضای اوپک برای سقف تولید نفتی صورت گرفته است.