پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۵۶۵۰
۱۱:۲۸
۱۳۸۵/۰۲/۰۹
جامعه اسلامي مهندسين:

اگر آمريكا آتش افروزي كند خود در آن خواهد سوخت

۱۱:۲۸
۱۳۸۵/۰۲/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، ايران در راه پيشرفت
در اين بيانيه آمده است:جمهوري اسلامي ايرن به دنبال آرامش و پيشرفت كشور و منطقه است و مي خواهد از فن آوري هسته اي و استعدادهاي جوانان خود براي سازندگي كشور استفاده كرده و الگويي از پيشرفت ارائه كند.

جامعه اسلامي مهندسين با اعلام اينكه حضور يكپارچه مردم ايران در راهپيمايي 22 بهمن سال گذشته يك صدا فرياد «انرژي هسته اي حق مسلم ماست» سر مي دادند برخورداري از فن آوري صلح آميز هسته اي را براي كشور تثبيت كرده است، تأكيد كرد: موضع منطقي جمهوري اسلامي ايران استفاده از حق قانوني خود است. اخيراً گفتمان دبير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي و قدرتهاي هسته اي تغيير يافته و مي گويند ايران حق استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي را دارد اما از اين حق تا اطلاع ثانوي صرف نظر كند؟!

اين تشكل يادآور شده است: اين منطق رسوايي است كه از يك طرف به حق ايران اعتراف كنند و از طرف ديگر از ايران بخواهند از حق خود صرف نظر كند. اين بيانيه مي افزايد: مردم ايران به مسئولين كشور اجازه نمي دهند به دشمنان اجازه فرصت سوزي بدهند. ايران مصمم است تحقيقات هسته اي را به غني سازي صنعتي تبديل كند.

جامعه اسلامي مهندسين تصريح كرده است: ما به عنوان يك تشكل فني - سياسي از مواضع نظامي جمهوري اسلامي ايران كه مي خواهند فن آوري هسته اي را از انحصار كلوب هسته اي خارج كند حمايت مي كنيم و اميدواريم جمهوري اسلامي ايران فن آوري هسته اي را دراختيار كشورهاي منطقه و جهان سوم قرار دهد تا اين كشورها نيز در مسير پيشرفت گام بردارند.

در اين بيانيه تأكيد شده است: اگر بيش از اين به جمهوري اسلامي ايران فشار غيرمنطقي وارد كنند مسئولين كشور بايد خروج ايران از «ان.پي.تي» را اعلام و بازرسان آژانس را از ايران اخراج نمايند.

اين بيانيه مي افزايد: عملكرد قدرتهاي استكباري به طنز شبيه است زيرا با ايراني كه در رأس آن يك ديكتاتور قرار داشت قرارداد هسته اي امضاء و اجازه غني سازي دادند ولي با نظام مردم سالار جمهوري اسلامي ايران كه كشور را با رأي مردم اداره مي كند برخورد كرده و مي خواهند ملت ايران را از حق مسلم خود محروم كنند.

آمريكا در باتلاق خاورميانه
جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به آسيب پذيري آمريكا اعلام كرد: مشكلات آمريكا و اسراييل بيش از آن است كه حتي فكر حمله به ايران را در سر بپرورانند، آمريكا آن قدر در عراق و افغانستان براي خود گرفتاري درست كرده است كه رهايي از اين باتلاق بسيار مشكل است.

در اين بيانيه آمده است: گرفتاريهاي آمريكا آن قدر زياد است كه حتي بعيد است بتواند امنيت نيروها و ناوگانهاي خود را در منطقه حفظ و افزايش قيمت نفت را تحمل كند.

جامعه اسلامي مهندسين يادآور شده است: امروز نومحافظه كاران كاخ سفيد در دنيا تنها هستند و با آسيب پذيريهايي كه آمريكا در منطقه پيدا كرده است بهترين راه براي دولت آمريكا اين است كه نيروهاي خود را از منطقه خارج كند تا كشورهاي منطقه بتوانند با امكانات خود عقب ماندگيهايشان را كه حاصل سياستهاي استكبار است جبران كنند.

روز كارگر
جامعه اسلامي مهندسين همچنين با تبريك روز كارگر به كارگران عزيز كشور اعلام كرد: كارگران سربازان سازندگي هستند و بايد با تدبير درست دولت و همت كارگران چرخهاي اقتصادي كشور شتاب بيشتري گرفته و عقب ماندگيها جبران شود.

در اين بيانيه تأكيد شده است: تدبير بايد به گونه اي باشد كه فضاي كسب و كار در كشور رونق گرفته و بهبود يابد.

در اين بيانيه آمده است: بايد سال 85 را سال جهاد اقتصادي، سرمايه گذاري و اشتغال قرار داده و تدبيري انديشيده شود كه با به كارگيري امكانات داخلي واردات مهار شود تا توسعه درون زا با تأكيد بر امكانات داخلي به وجود آيد.

روز معلم
جامعه اسلامي مهندسين همچنين با گرامي داشت ياد و خاطره معلم شهيد آيت الله مرتضي مطهري و تبريك روز معلم يادآور شد: معلمان بيشترين حق را بر گردن يك ملت داشته و بيشترين نقش را در ساختن آينده كشور دارند. نقش آنها از نظر تربيتي و تعليمي مشابه نقش انبيا است و اين بالاترين جايگاه براي معلمان مي باشد.

در اين بيانيه تصريح شده است: اگر امروز از فن آوري پيشرفته هسته اي برخورداريم مرهون زحمات قشر معلم هستيم كه استعدادهاي نسل جديد را پرورش داده اند. اميدواريم زمينه اي فراهم شود كه معلمان عزيز سند چشم انداز 20 ساله را به صورت فرهنگ غالب در بين قشر دانش آموز درآورند تا هر ايراني بداند چه نقشي در تحقق اهداف چشم انداز دارد.

شوراها
جامعه اسلامي مهندسين همچنين با گرامي داشت هفته شهر و شهروند و روز شوراها يادآور شد: اصل شوراها يك اصل قرآني است و هرچه دولت بتواند زمينه اي فراهم كند كه مردم در سرنوشت خود مشاركت بيشتري داشته باشند، يك پيشرفت الهي است و بايد تمهيداتي انديشيده شود كه اختيارات شوراها بيشتر شود تا نقش بيشتري در اداره كشور داشته باشند.

تشكيل دولت عراق
در اين بيانيه همچنين با اشاره به تشكيل دولت جديد عراق آمده است: جنگ افروزان آمريكايي ملت عراق را به حال خود بگذارند و در مقابل دولت ملي اين كشور كارشكني نكنند تا دولت عراق بتواند امنيت اين كشور را با پشتوانه ي ملت و كمك همسايگان تأمين كند و عراق را (كه توسط صدام و آمريكا به مخروبه تبديل شده است) در مسير سازندگي و پيشرفت قرار دهند.

روابط عمومي جامعه اسلامي مهندسين
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha