پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۵:۱۹
کد خبر:۴۵۶۷۴۲
۱۷:۴۰
۱۳۹۶/۰۴/۰۸

واکنش ظریف به یک خبر درباره کابینه: تا وقتی رئیس جمهور تصمیم نگیرد، اظهار نظری نمی‌کنم

وزیر امور خارجه کشورمان به تیتر «ژنرالهای مردد» یکی از روزنامه های صبح امروز کشور درباره احتمال جدا شدن وی از دولت واکنش نشان داد.
۱۷:۴۰
۱۳۹۶/۰۴/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
محمدجواد ظریف هنگام ورود به فرودگاه« شارل دو گل» در مورد تیتر یکی از روزنامه های کشور با عنوان  «ژنرالهای مردد»  مبنی بر این که ظریف و زنگنه دعوت  مجدد روحانی برای حضور در کابینه را فعلا بی پاسخ گذاشته اند، گفت: من بعید می دانم که هنوز دکتر روحانی وارد این مرحله از کار شده باشد و باید صبر کنیم که رئیس جمهور تصمیم بگیرد.

وی در پاسخ به اینکه خودتان نظرتان چیست، آیا می خواهید از دولت خارج شوید؟ افزود: من حتما تا وقتی رئیس جمهور تصمیم نگیرد، اظهار نظری نمی کنم.

به نوشته کانال رسمی خبرگزاری صداو سیما در تلگرام، ظریف انتخاب کابینه را از اختیارات مسلم رئیس جمهور برشمرد و گفت: آقای رئیس جمهور باید بر اساس آنچه خودشان مصحلحت می داند این تصمیم را بگیرد.

وزیر امور خارجه که بر اثر فشار کاری کمی هم کسالت داشت افزود: من امیدوارم که رئیس جمهور بهترین افراد را انتخاب کند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
ظریف کابینه
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۸
ظریف وزیر خارجه تا 1400 و رئیس جمهور تا 1408
پاسخ