پایگاه خبری آفتاب
۲۲ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 12 June 2026
کد خبر:۴۵۶۹۵۹
۱۰:۵۴
۱۳۹۶/۰۴/۰۹

مطهری: مسئولان رودرو با یکدیگر مذاکره کنند/منازعات غیرمستقیم پایان یابد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از درگیری لفظی مسئولان ازطریق شبکه‌های اجتماعی گفت: گفت‌وگوی مستقیم و رودرروی مسئولان با یکدیگر به نفع کشور خواهد بود و بهتر است که این منازعات ادامه پیدا نکند.
۱۰:۵۴
۱۳۹۶/۰۴/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،
علی مطهری در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به درگیری لفظی برخی مسئولان و سران قوا ازطریق شبکه‌های اجتماعی، در واکنش به سوالی مبنی بر این‌که چنین درگیری‌هایی چه تاثیری در انسجام و وحدت ملی دارد، گفت: مسئولان بجای این‌که در شبکه‌های مجازی و اینستاگرام به یکدیگر پاسخ دهند، باید رودررو با یکدیگر صحبت کنند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: مسئولان بهتر است اگر اختلاف‌نظری وجود دارد، رودررو با یکدیگر صحبت کرده و اختلافاتی که با هم دارند را حل کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: گفت‌وگوی مستقیم و رودرروی مسئولان با یکدیگر به نفع کشور خواهد بود و بهتر است که این منازعات ادامه پیدا نکند.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی معرف
Finland
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۹
آقای مطهری وقت ملت رو با این حرفاش داره طلف میکنه ......
مشکلات رو اصلا نمیخوان حل کنن . بیکاری و مشکلات مختلف اجتماعی به دلیل اختلافات شدید هیچ گاه حل نمیشه .
پاسخ
ناشناس
Finland
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۹
اىن وضعيت فقط به نفع مخالفان داخلي و خارجي و به ضرر كشور اسست انهم در اىن شرايط اگر همه دلشان براى كشور اسقلال و ازادى ان مى تپد بايد همراه باشند و اشتباهات خود را بپذيرند ... اىن كشور بايد قدرتمند بماند
پاسخ