پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۴۵۸۸۲۰
۱۰:۰۵
۱۳۹۶/۰۴/۱۷

دادگاه متهمان ردیف دوم و سوم پرونده بابک زنجانی آغاز شد

جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان ردیف دوم و سوم پرونده بزرگ نفتی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه آغاز شد.
۱۰:۰۵
۱۳۹۶/۰۴/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،
جلسه محاکمه «ح. ف. هروی» و «م. ش. ز» متهمان ردیف دوم و سوم پرونده بابک زنجانی که از سوی دیوان عالی نقض و به شعبه هم عرض ارسال شده بود، در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه آغاز شد.

پیش از این متهمان در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهام فی الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی کشور با تشکیل و رهبری سازمان یافته به منظور ارتکاب جرایمی مانند جعل سند، پولشویی با علم به موثر بودن در ضرر به کشور، کلاهبرداری در سطح گسترده از شرکت نفت، سازمان تامین اجتماعی و بانک مسکن، جعل ۲۴ فقره اسناد و صورت حساب بانکی، استفاده از اسناد مجعول و پولشویی برگزار و متهمان به اعدام، رد مال به شاکی و پرداخت جزای نقدی معادل یک چهارم پولشویی محکوم شدند.

اما دیوان عالی کشور با بررسی پرونده، حکم اعدام بابک زنجانی را تایید و حکم حمید فلاح هروی و مهدی شمس‌زاده، دو متهم دیگر پرونده را نقض و برای رسیدگی به شعبه هم عرض ارجاع کرد.
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
بابک زنجانی که خود متهم ردیف سوم است کی دادگاه متهم ردیف دوم و اول برگزار میشود
پاسخ