پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۵۹۱۱
۱۱:۳۵
۱۳۸۵/۰۲/۱۷
الشرق الاوسط :

ایران در جستجوی عظمت باستانی

۱۱:۳۵
۱۳۸۵/۰۲/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، روزنامه فرامنطقه ای الشرق الاوسط در آخرین شماره خود در مقاله ای به قلم هدی الحسینی با  اشاره به این موضوع نوشت : محمود احمدی نژاد سعی می کند از احساسات ملی ایرانیان استفاده کند تا ایران با دستیابی به انرژی هسته ای  ، نقش ژاندارم خلیج فارس را در منطقه بازی کند. یک ایرانی آگاه به امور کشورش
 می گوید:ایرانی ها معتقدند هندی ها وارمنی ها که تا دیروز به دربار امپراتوری ایران هدایا تقدیم می کردند،اکنون یکی صاحب بمب اتم شده ودیگری انرژی هسته ای در اختیار دارد،  به همین لحاظ مساله هسته ای به یک مساله ملی تبدیل شده است و به همین لحاظ است که دولت ایران بر ادامه برنامه هسته ای خود اصرار دارد و با آمریکایی ها شاخ به شاخ شده است. 
برخی ناظران احتمال می دهند در صورت تصویب قطعنامه های تنبهی در شورای امنیت و اعمال فشار اقتصادی بر علیه ایران از میزان حمایت های ملی کاسته خواهد شد. به ویژه در زمانی که تحریم شامل نفت و گاز باشد چرا که 90 درصد در آمدهای ایران وابسته به نفت است و همچنان که نفت 80 درصد صادرات ایران را شامل می شود.  با این وجودرییس جمهوری اسلامی معتقد است  ، کشورشامکانات کافی برای پیشرفت سریع و تبدیل شدن به یک قدرت بین المللی را در اختیار  دارد و از موضع یک قدرت منطقه ای با تمام کشورهای جهان آماده گفتگو است.
 نویسنده ادامه می دهد پس از تهدیدات اخیر آمریکا مبنی بر اقدام علیه ایران خارج از حیطه شورای امنیت، این سوال در ذهن متبادر می شود که اگر زمانی شورای امنیت تحت فشار  آمریکا، رویکردی خصمانه برای پایان دادن به مناقشه هسته ای ایران  اتخاذ کند ،آن وقت موقعیت ایران چگونه خواهد بود؟
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha