پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۵۹۶۹
۱۱:۲۸
۱۳۸۵/۰۲/۱۷
حداد عادل :

تحقیق و تفحص را جدی بگیریم

۱۱:۲۸
۱۳۸۵/۰۲/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش خبرنگار پارلمانی ما رجایی طی تذکر آیین نامه ای خطاب به حداد عادل گفت: در اردیبهشت سال 84 طرحی در مجلس با عنوان تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان خصوصی سازی با رای بالا در مجلس به تصویب رسید و هیاتی در کمیسیون اقتصادی برای پیگیری تشکیل شد. 

وی با بیان اینکه هیات تشکیل شده در کمیسیون اقتصادی رغبت چندانی برای پیگیری موضوع ندارد اظهار داشت: بنده به عنوان نماینده این هیات در اراک گزارشی را از یک مورد تخلفات صورت گرفته تهیه و به هیات مورد نظر دادم اما هیچ اقدام جدی و عملی بر روی مباحث صورت نگرفته است.
رجایی تاکید کرد: اگر مجلس در استفاده از ابزار نظارتی خود که سوال و تحقیق و تفحص است جدی برخورد نکند چگونه انتظار دارد شان مجلس حفظ شود. حداد عادل رئیس مجلس هفتم در پاسخ به این تذکر گفت: ما تحقیق و تفحص را امری جدی می دانیم از نمایندگان هم می خواهیم در انتخاب موضوع تحقیق و تفحص دقت کنند و جدی پیگیری نمایند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha