پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۵۹۹۳۳
۱۳:۵۲
۱۳۹۶/۰۴/۲۱

درخواست ۱۷۱ نماینده از رئیس‌جمهور درباره کابینه دوازدهم

۱۷۱ نماینده با امضاء نامه‌ای خطاب به رییس‌جمهور بر لزوم ایجاد فرصت برای جوانان متخصص و فرهیخته در سطوح عالی مدیریت دولت دوازدهم تاکید کردند.
۱۳:۵۲
۱۳۹۶/۰۴/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، محمدحسین فرهنگی در جلسه امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی با قرائت بخش‌هایی از این نامه، گفت: با اعمال نظر به موارد مذکور از جنابعالی خواستاریم که با دعوت و ایجاد فرصت حضور به جوانان فرهیخته و متخصص در کابینه و سطوح عالی مدیریتی دولت دوازدهم موجبات برقراری عدالت، پویاسازی دولت و هموارسازی و پیشبرد مسیر توسعه را فراهم آورید که بی‌شک توسعه همه جانبه و پایدار جز با مشارکت مستقیم جوانان میسر نخواهد بود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کابینه دوازدهم
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۱
وزرا باید دانشمند، کاردان، با تجربه، با توان مدیریت کلان، با انگیزه و همسو با مطالبات مردم(که در رایشان متجلی گشته) باشند و ممکن است ایشان جوان، میانسال یا کهنسال باشند. حال چرا مجلس بوق را از سر گشادش می نوازد معلوم نیست. آیا کشور فرصتی برای سعی و خطا دارد؟
پاسخ