پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۶۱۵۳
۱۲:۵۷
۱۳۸۵/۰۲/۲۰

اختلاف در اسرائیل درباره ایران

۱۲:۵۷
۱۳۸۵/۰۲/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، خبرگزاری فرانسه در ادامه گزارش خود به نقل از دن هالوتص آورده است اظهارات ما در خصوص ایران مخصوصا بعد از اظهارات شیمون پرز در خصوص حذف ایران از نقشه جهان بیش از پیش افراطی شده است. شیمون پرز در اظهارات اخیر خود ضمن هشدار به محمود احمدی نژاد، گفته بود: رئیس جمهور ایران باید به خاطر داشته باشد ما هم می توانیم ایران را از نقشه جهان حذف کنیم.

اظهارات شدید شیمون پرز پس از آن صورت گرفته بود که محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران نامه ای به جورج بوش نوشت و در آن ضمن تحلیل وضعیت جهانی و ریشه یابی  مشکلات به ارائه راه های جدیدی برای برون رفت از وضعیت شکننده جهانی پرداخته بود. 

دهن هالوتص، رئیس ستاد ارتش اسرائیل در ادامه گفته است اظهارات شیمون پرز نهایت چیزی بود که اسرائیل می توانست بگوید و نباید اظهارات دیگری در خصوص ایران صورت بگیرد. این در حالی است که "آموس گیلاد" مشاور وزیر دفاع اسرائیل نیز گفته هر گونه صحبتی در خصوص اقدام احتمالی اسرائیل علیه ایران می تواند اجماع بین المللی را در خصوص تلاش برای جلوگیری از دست یابی به توانایی هسته ای از بین ببرد.

 وی در ادامه اظهارات خود گفته ما نباید خودمان را در صف مقدم هر اقدامی قرار دهیم و من پیشنهاد می کنم که ما در خصوص ایران از زبان تهدید استفاده نکنیم. 

اظهارات اخیر شیمون پرز در خصوص حذف ایران از نقشه جهان و تلاش سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد در حالی صورت گرفته که وی چندی پیش با دادن پیشنهاد صلح به ایران گفته بود ما به ایران پیشنهاد صلح می دهیم و از آنها می خواهیم که از برنامه های هسته ای خود دست بردارند.

اما در کنار تمام اختلاف نظرهای که در خصوص نحوه موضع گیری در خصوص ایران در اسرائیل بوجود آمده است ژنرال "یوسف کوپرواسر" رئیس بخش تحقیقات اطلاعاتی – نظامی اسرائیل نیز مدعی شده که اظهارات صورت گرفته از سوی ایران برای حذف اسرائیل از نقشه جهان گامی به سوی ایجاد ساختار جدیدی در دنیاست و هشدار داده است که ایران تا سال 2010 موفق به ساخت سلاح اتمی می شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha