پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۶۱۹۵۷
۱۹:۴۸
۱۳۹۶/۰۴/۲۹

ترافیک در محور کرج - چالوس/فردا چالوس یک طرفه است

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور آخرین وضعیت ترافیکی را همزمان با تعطیلات پایان هفته تشریح کرد.
۱۹:۴۸
۱۳۹۶/۰۴/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،
سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت ترافیکی راه های کشور اظهار کرد: ترافیک در محور کرج-چالوس از مسیر جنوب به شمال در محدوده میدان امیرکبیر تا آستانه تونل کندوان سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور در ادامه اضافه کرد: ترافیک سنگینی نیز در محدوده جاده هراز، از امام زاده هاشم تا منظریه و تونل وانا و همچنین در محدوده شرق استان تهران،عوارضی و باند شمالی آزاد راه تهران به سمت کرج دیده می شود.

 در محدوده محور کرج_چالوس از پل زنگوله، هزار چم و عوارضی آزاد راه قزوین - رشت نیز شاهد ترافیک سنگین و روان هستیم.

وی در ادامه افزود:در محدود گرم دره تا پل فردیس و در محدوده آبیک در آزاد راه کرج_قزوین و محدوده ورودی شهر رودبار نیز ترافیک پر حجم وجود دارد.

وضعیت ترافیکی در آزاد راه تهران_قم نیز به صورت پرحجم و روان است.

رحمانی در پایان از برنامه یک طرفه شدن محور چالوس برای روز جمعه خبر داد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha