کد خبر: ۴۶۴۲۸۷
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵

خنثی سازی عملیات تروریستی در یک هواپیمای استرالیایی

«مالکوم ترنبول» نخست وزیر استرالیا بامداد یکشنبه از خنثی شدن طرح تروریستی در یک هواپیمای مسافربری خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، نخست وزیر استرالیا بدون ذکر جزئیات خنثی سازی عملیات تروریستی،گفت: تروریست ها درصدد بودند تا یک فروند هواپیمای مسافر بری را در سیدنی سرنگون کنند.

 ترنبول که در جمع خبرنگاران سخن می گفت، افزود: اقدامات امنیتی بیشتری در همه فرودگاه های استرالیا اتخاذ شده است و ما به شما اطلاع می دهیم که شب گذشته عملیات بزرگ ضد تروریستی صورت گرفت که در جریان آن یک طرح تروریستی که در صدد بود تا یک هواپیمای مسافربری را سرنگون کند، خنثی شد.

نخست وزیر استرالیا در ادامه با اعلام این خبر که روز شنبه چهار تن در یورش دستگاه های امنیتی در مناطق مختلف سیدنی بازداشت شده اند، گفت: پلیس دست کم منازل چهار محله را بازرسی کرده است که برخی از آنها در مرکز شهر قرار داشتند.

ترنبول همچنین از مردم استرالیا خواست که کاملا هوشیار باشند.

مسئولان استرالیایی همچنان بیم آن دارند که کشورشان شاهد حملات تروریستی باشد.

این کشور از سال 2014 میلادی، تلاش برای وقوع 12 عملیات تروریستی را خنثی کرده است و حدود 60 تن نیز در این عملیات ها، متهم شدند که در صدد اعمال تروریستی بوده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین