پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۴۶۴۵۱۸
۲۳:۵۹
۱۳۹۶/۰۵/۰۸

باران سیل آسا جاده یاسوج - چرام در کهگیلویه وبویراحمد را مسدود کرد

باران ناگهانی و سیل آسا در جاده یاسوج به چرام (باغچه سادات سرفاریاب) کهگیلویه وبویراحمد سبب جاری شدن سیل، طغیان رودخانه و مسدود شدن این جاده پرتردد شده که کار امداد رسانی و بازگشایی آن توسط نیروهای هلال احمر و راهداری ادامه دارد.
۲۳:۵۹
۱۳۹۶/۰۵/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
بخشدار سرفاریاب یکشنبه شب در گفت و گو با ایرنا گفت که بارش ناگهانی در این جاده و منطقه جوخانه که با طغیان رودخانه همراه بود سبب مسدود شدن یکی از پل های کوچک در مسیر شد. 

غلام حسن آتش سودا، علت مسدود شدن پل را وجود سنگ و گل و لای همراه با طغیان رودخانه به دهانه پل و جاده دانست و اظهار داشت که نیروهای راهداری به سرعت در حال انجام کار هستند و تا ساعتی دیگر این جاده بازگشایی می شود. 

جاده کوهستانی و پرتردد باغچه سادات - سرفاریاب به طول حدود 170 کیلومتر یک جاده مهم میانبر است که شهرستان کهگیلویه را به جاده اصلی پاتاوه - دهدشت و همچنین اصفهان و مرکز کشور متصل می‌کند. 

سالانه به ویژه در فصل های بهار و تابستان جمعیتی افزون بر هفت هزار نفر از روستائیان و عشایر شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و چرام در حاشیه این جاده سکونت دارند. 

بخشدار سرفاریاب با اشاره به وجود پیچ های خطرناک و نقاط حادثه خیز در این جاده پرتردد خواستار همکاری و توجه ویژه مسئولان امر و اداره کل راه و شهرسازی برای اصلاح و حذف نقاط حادثه خیز در این جاده شد. 

وی گفت که البته عملیات اجرایی برای حذف برخی نقاط حادثه خیز به طول حدود سه و نیم کیلومتر این جاده با اعتباری افزون بر 100 میلیارد ریال از دهه فجر پارسال آغاز شده که روند اجرای آن کند پیش می رود. 


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha