پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۵۵
کد خبر:۴۶۴۷۹۳
۰۰:۲۳
۱۳۹۶/۰۵/۱۰

دو کشتی‌گیر به کمیته انضباطی رفتند

با تصمیم شورای فنی کشتی فرنگی، پیام بویری و شایان عفیفی که از کشتی گرفتن مقابل سعید عبدولی در جریان انتخابی تیم ملی خودداری کردند، به کمیته انضباطی فدراسیون کشتی احضار شدند.
۰۰:۲۳
۱۳۹۶/۰۵/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
پیام بویری و شایان عفیفی روز جمعه از مبارزه مقابل سعید عبدولی در جریان رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی در وزن 75 کیلوگرم خودداری کردند.

بویری که نیمه تیرماه در جریان رقابت‌های انتخابی تیم ملی عنوان قهرمانی را به دست آورده بود، در اعتراض به اینکه چرا بار دیگر رقابت انتخابی با حضور سعید عبدولی برگزار می‌شود، از مبارزه مقابل این کشتی‌گیر در دیدار فینال خودداری کرد. شایان عفیفی نیز که در رقابت‌های انتخابی تیم ملی در تیرماه عنوان دوم را به دست آورده بود به بهانه مصدومیت مچ دست از رویارویی مقابل عبدولی خودداری کرد تا بدین ترتیب سعید عبدولی بدون دردسر صاحب دوبنده تیم ملی در مسابقه‌های پاریس شود.

به گزارش ایسنا، بر همین اساس شورای فنی کشتی فرنگی در جواب اقدام این دو کشتی‌گیر، نه تنها از اعزام آن‌ها به رقابت‌های داخل سالن آسیا (Indoor Games) خودداری کرد بلکه نام آن‌ها را به کمیته انضباطی فدراسیون کشتی داد تا درخصوص این اقدام بویری و عفیفی تصمیم‌گیری شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سعید عبدولی کشتی‌
ارسال پیام
captcha