پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۶۸۱۲۴
۱۵:۴۴
۱۳۹۶/۰۵/۲۳

متن شکایت باشگاه استقلال از مهرداد میناوند

باشگاه استقلال بصورت رسمی از مهرداد میناوند بخاطر صحبت های جنجالی اش علیه منصوریان و مهدی رحمتی شکایت کرد.
۱۵:۴۴
۱۳۹۶/۰۵/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

باشگاه استقلال نسبت به توهین مهرداد میناوند در یک برنامه تلویزیونی به مهدی رحمتی و علیرضا منصوریان، کاپیتان و سرمربی این تیم واکنش نشان داد.

جمعه شب گذشته در یکی از شبکه های تلویزیونی برنامه ای به صورت زنده پخش شد که صحبت های مهمان و مجرى این برنامه باعث تاسف و تعجب بسیار باشگاه استقلال و هواداران میلیونی آن گردید.

باشگاه استقلال به دلیل اینکه شان و جایگاه خود و هوادارانش را بالاتر از پاسخگویی به چنین فردی می داند، ضمن محکوم کردن بی احترامی صورت گرفته در یک برنامه تلویزیونی، اعلام می کند به صورت رسمی و از طریق مراجع قانونی این مساله پیگیری خواهد شد.

ضمن اینکه از ریاست محترم سازمان صدا و سیما و شورای نظارت در صدا و سیما، به دلیل اهمیت و جایگاه والای رسانه ملی، تقاضای برخورد جدی و قاطع با مقصرین و تحریک کنندگان این بی حرمتی را دارد.
بدون تردید مدیران محترم رسانه ملی، به هیچ وجه انتشار بی حرمتی و بی اخلاقی را نپسندیده و انعکاس و رواج ارزش ها و اخلاقیات را وظیفه اصلی خود می دانند.

همچنین باشگاه استقلال از کلیه پیشکسوتان محترم و ارجمند در تمامى رشته هاى ورزشى تقاضا دارد اجازه دهند این موضوع روال طبیعی و قانونی خود را طی کرده و به سرانجام برسد و از وساطت کردن در مورد خاطیان خود دارى کنند.


منبع: سایت باشگاه استقلال
گزارش خطا
برچسب‌ها:
استقلال میناوند
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۳
به استقلال بگویید شما اول جلو منصوریان را بگیرید که واسه ورزش مملکت خط ونشان نکشد وفدراسیون و ورزش مملکت را زیر سوال نبرد ودشمنان ایران را بااین حرفها شاد نکند بعد برود شکایت کند درضمن یکی باید علیه منصوریان واستقلالیها شکایت کند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۳
جامعه ورزشی ما
پاسخ