سیاسی » عمومی
کد خبر: ۴۶۸۵۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۹
دختر عکاس مجلس سوژه رسانهها شد /عکس
در جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس جمهور، عکاس باشگاه خبرنگاران جوان سوژهای را شکار کرده که در فضای مجازی بازتاب جالبی داشته است.
آفتابنیوز :

اولین روز جلسه رای اعتماد وزاری پیشنهادی دولت دوزادهم صبح امروز سه شنبه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شد. حسن روحانی در این مراسم نام 17 نفر از وزرای پیشنهادی خود را اعلام کرد.
جلسه بررسی صلاحیت وزرای روحانی در مجلس یکی از مهم ترین اتفاقات برای مردم است که خبرنگاران وظیفه اطلاعات رسانی لحظه به لحظه آن را بر عهده دارند.
این مراسم برای خبرنگاران و به خصوص عکاسان به قدری اهمیت دارد که برای شکار لحظه ای، کاملا هوشیار هستند و برای اطلاع رسانی سریع تر، با دیگر خبرنکاران رقابت می کنند.
اما در حاشیه این مراسم، عکاس باشگاه خبرنگاران جوان سوژه ای را شکار کرده که در فضای مجازی بازتاب جالبی داشته است. در تصویر زیر عکاسی را مشاهده می کنید که در هیاهوی جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس جمهور در گوشه ای از صحن علنی مجلس به خواب رفته است. البته شاید سنگینی کار باعث شده که او چند لحظه ای را به استراحت بپردازد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
خوب طفلك لابد خسته است
