پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۶۸۶۵۰
۱۰:۵۶
۱۳۹۶/۰۵/۲۵

قتل کودک ۷ ساله با سلاح جنگی بدلیل اختلافات خانوادگی

قاتل امیر حمزه ۷ ساله، با تلاش کارآگاهان پلیس جیرفت دستگیر شد.
۱۰:۵۶
۱۳۹۶/۰۵/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایلنا، سرهنگ ملایی، فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت گفت: پس از اطلاع پلیس، از وقوع قتلی در شهرستان رودبار جنوب و احتمال فرار قاتل به شهرستان‌های مجاور، کاراگاهان پلیس آگاهی با فعالیت‌های اطلاعاتی و همکاری مردم، سرنخ‌هایی از محل اختفاء قاتل در حومه شهر به دست آوردند.

وی خاطر نشان کرد: ماموران پلیس آگاهی شهرستان جیرفت و شهرستان رودبار جنوب، قاتل را در عملیاتی غافلگیرانه شناسایی و دستگیر کردند.

ملایی در رابطه با جزییات وقوع قتل اظهار داشت: قاتل کودک خردسال را به دلیل اختلافات خانوادگی با سلاح جنگی مورد اصابت گلوله قرار داده و از محل متواری شده بود که پس از گذشت ۱۰ روز از ارتکاب جرم، دستگیر شد.

این مقام انتظامی یادآورشد: متهم مواردی از جمله تیراندازی‌های ایذایی، ایجاد رعب و وحشت و شررات را در پرونده خود ثبت کرده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha