پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۴۷۰۱۵۹
۱۱:۲۲
۱۳۹۶/۰۵/۳۱

حلب به طور کامل آزاد شد

حلب به طور کامل آزاد شد
رئیس‌ ستاد مشترک ارتش روسیه اعلام کرد که استان حلب به طور کامل از اشغال عناصر گروه‌های تروریستی آزاد شده است.
۱۱:۲۲
۱۳۹۶/۰۵/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایلنا به نقل از النشره، ژنرال «سرگئی رودسکوی» رئیس ستاد مشترک ارتش سوریه اعلام کرد که استان حلب به صورت کامل از اشغال گروه‌های تروریستی خارج شده است.

وی تاکید کرد که نیروهای دولتی سوریه به حمایت جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های ارتش روسیه پیشروی‌های گسترده‌ای به دست آوردند و شکست‌های سنگینی را به گروه‌های تروریستی خصوصا داعش وارد آورده‌اند.

رودسکوی تاکید کرد که نیروهای دولتی در ادامه این پیشروی‌ها توانستند با حمایت هوایی روسیه عناصر تروریست را به طور کامل از استان حلب بیرون رانده و این استان را کاملا از اشغال تروریست‌ها خارج کنند.

رئیس‌ ستاد مشترک ارتش روسیه افزود که گروه بزرگی از عناصر گروه تروریستی داعش در منطقه عقیرات سوریه به محاصره درآمده و با تشدید محاصره، پیشروی‌ها برای آزادسازی این منطقه آغاز می‌شود.

وی تاکید کرد که هواپیماهای روسیه در پنج روز اخیر ۱۳۶ پرواز بر فراز آسمان سوریه داشته‌اند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حلب حلب سوریه
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
چی؟حلبی اباد ازاد شد؟
پاسخ