حذف هاشمی، حذف انقلاب است
به گزارش آفتاب نیوز، 
آنچه روز دوشنبه در قم روی داد در نگاهی ساده اعتراض چند طلبه به هاشمی رفسنجانی و حمایت مردم حاضر در مسجد از وی و پس از آن هم ترک مراسم سخنرانی است اما در نگاهی عمیق تر به ساختار سیاسی جامعه باید دید که در شرایط موجود چه کسانی توان آن را دارند که در مقابل یکی از چهره های تاثیر گذار انقلاب اسلامی، جنگ، سازندگی و حتی اصلاحات به این راحتی در مقابل دوربین های تلویزیونی و عکاسان اعتراض کرد و هاشمی را مجبور به ترک محل سخنرانی کنند.
البته سابقه این کار در شهر مقدس قم وجود دارد و پیش از این کسانی همچون، سروش، محمدرضا خاتمی، عبدالله نوری، سید هادی خامنه ای، بهزاد نبوی، و برخی دیگر از چهره های علمی و سیاسی نیز از موهبت این جریان بی بهره نبوده اند.
اما آنچه بر سر هاشمی آمد قطعا با افراد یاد شده قابل مقایسه نبود. دیدگاه و مهم تر از آن خاستگاه هاشمی با افراد فوق بسیار متفات است. حذف هاشمی با روش های این چنینی یعنی حذف بخشی از انقلاب اسلامی.
این گفته به این معنی نیست که هاشمی رفسنجانی بخشی از انقلاب اسلامی است. اما این نکته نیز قابل کتمان نیست که بخشی عظیمی از جریانات روی داده از بدو انقلاب تاکنون به دست هاشمی کلید خورده و به اجرا رسیده است و این بخش آنچنان مهم و تاثیر گذار است كه حذف یکی از عوامل آن یعنی پاک کردن بخشی از آن ایده ها و رویدادها.
البته این به خودی خود با نگاه کسانی که در صدد استحاله نظام و یا اصلاح در آن به هر روشی هستند منافاتی ندارد اما آیا کسانی که دیروز این برنامه را به اجرا در آوردند از این طیف هستند؟
پاسخ قطعا منفی است. افراد یاد شده وابستگان به طیفی هستند که پس از 27 سال حاشیه نشینی اینک می روند در نظام جمهوری اسلامی ایران صاحب قدرت شوند و در این عرصه قدرت هیچکس به جز خود را نیز نمی خواهند، بنابراین آنچنان دایره خودی ها را تنگ کرده اند که هاشمی رفسنجانی نیز از دایره قدرت و خودی های نظام خارج شده است. از این رو با اطمینان خاطر به او می تازند تا مبادا موقعیت متزلزلشان به خطر افتد. اما صد افسوس که در اشتباهند.
این عده تنها خود و پیرامون خود را می بینند. چرا که از گسترش اطلاعات در عصر نوین و تاثیرگذاری پیرامون بر داخل دایره آگاه نیستند. عملکرد آنان هیچ نتیجه ای ندارد جز پیامی برای خارج مرزها که امروز در داخل ایران وضع به گونه ای است که روحانی بلند پايه نظام آشكازا مقابل دوربين تلويزيون تخريب مي شود و عليه او موضع مي گيرند.
آن هم بر کسی که حداقل 20 سال تاثیر مستقیم بر مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور داشته است.
در چنین شرایطی است که دیگر کسی این مسائل را صرفا ناشی از اختلاف دیدگاه در عین حفظ وحدت ترجمه نمی کند. در چنین شرایطی است که دیگر اثری نه از تاک ماند و نه از تاک نشان.