پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 05 June 2026
کد خبر:۴۷۲۵۶۷
۰۹:۴۳
۱۳۹۶/۰۶/۱۱

واکنش علی لاریجانی و سیدحسن خمینی به حادثه تلخ واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان

- رئیس مجلس شورای اسلامی در پی وقوع حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان دختر هرمزگانی پیام تسلیت صادر کرد.
۰۹:۴۳
۱۳۹۶/۰۶/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی در پی وقوع حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان دختر هرمزگانی پیام تسلیتی صادر کرد.

این پیام به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

وقوع حادثه تلخ و دردناک واژگونی اتوبوس دانش آموزان دختر هرمزگانی که باعث جان باختن و مصدومیت جمعی از عزیزان شد موجب تاسف و تاثر گردید.

ضمن اظهار همدردی و تسلیت به خانوادهای جان باختگان و طلب شفای عاجل مصدومین و تاکید بر رسیدگی کامل به مجروحین و آسیب دیدگان، ضرورت دارد ابعاد کامل این حادثه غمبار توسط مسئولین مورد بررسی و علل یابی قرار گیرد تا از تکرار این حوادث تلخ جلوگیری شود.

تسلیت اینستاگرامی سیدحسن خمینی

سیدحسن خمینی نیز این حادثه را تسلیت گفت. وی در یادداشت اینستاگرامی نوشت؛

خبر تلخ بود و كام همه را در روز عيد قربان تلخ كرد. گل هاى پر پر شده ى سرزمين مان در سفرى بى پايان به خاك افتادند. فرزندان امروز و مادران فردا. خدايشان بيآمرزاد و در جوار خوبان و پاكان مسكن داده ، به خانواده هاى آنان صبر و اجر عنايت فرمايد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha