پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۴۷۳۰۲۶
۰۸:۴۲
۱۳۹۶/۰۶/۱۳

ازدواج عجیب یک زوج لبنانی + عکس

این ازدواج غیرحضوری بوده و عروس و داماد با ارتباط صوتی و تصویری و از دو کشور لبنان و آمریکا به عقد هم درآمدند.
۰۸:۴۲
۱۳۹۶/۰۶/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

اولین ازدواج شرعی و رسمی در لبنان از راه اسکایپ ثبت شد.

به گزارش سایت العربیه، این ازدواج با ارتباط صوتی و تصویری عروس و داماد و خانواده هایشان برگزار شد.

اسعد فاخوری، جوان لبنانی ساکن آمریکا از راه اسکایپ با نامزدش حوراء سعید که ساکن شهر صور لبنان است، از راه اسکایپ، ازدواج کردند.

خطبه عقد را شیخ علی مغنیه در منزل پدر عروس در حضور خانواده و آشنایان خواند.

ارتباط با داماد از راه صدا و تصویر به وسیله اسکایپ صورت گرفت که وی نیز در جمع خانواده و دوستانش در آمریکا حضور داشت.

پس از خواندن صیغه عقد، شیخ علی مغنیه، اسعد فاخوری و حوراء سعید را زن و شوهر اعلام و برای آن ها آروزی موفقیت و خوشبختی کرد.

پس از آن مراسم جشن و پایکوبی در منزل عروس در لبنان و داماد در آمریکا برگزار شد که از راه اسکایپ با یکدیگر در ارتباط بودند.

 

ازدواج عجیب یک زوج لبنانی + عکس
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
خب ازدواج موقت آنلاین خیلی وقته در ایران راه افتاده، کجاش عجیبه؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
آره آقا جان اقتدار امریکا در همین خلاصه میشه که علم و صنعتش حتی در خصوصی ترین بخش های زندگی اشخاص مذهبی نیز نقش بازی میکنه!
پاسخ