کد خبر: ۴۷۳۱۸۴
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۱

کدام خوراکی‌ها را به صورت اشتباه مصرف می‌کنیم؟

غذا یکی از مواردی است که در سراسر جهان از تنوع بسیار زیادی برخورددار است.
آفتاب‌‌نیوز :
در ادامه نکاتی درباره بعضی میوه و غذاها به شما معرفی می شود:

کاپ کیک: معمولا مرسوم است که روکش خامه ای و شکلاتی کاپ کیک را با گاز اول می خورند اما کاپ کیک را باید به روش زیر نوش جان کرد:

کاغذ را بازکرده،قسمت روی کاپ کیک را جدا و به صورت برعکس روی بقیه کیک قرار دهید و میل کنید.

هویج:در حالی که بیشتر سبزیجات به طور خام مفید تر است اما هویج هنگامی که پخته می شود میزان "بتاکاروتن” (ترکیب پیش ساز ویتامین A) آن بالاتر می رود.

بستنی:در مهمانی ظرف بستنی را پس از خارج کردن از فریزر به مدت ۳۰ ثانیه زیر آب داغ گرفته ،سپس می توانید مثل نان آن را بُرش داده و میل کنید.

بال مرغ: یکی از غذاهایی که خوردن آن همراه با کثیف کاری است، اما هنگامی که غضروف آن را خارج کنید برای سِرو نیز بهتر است.

پاستا: خوردن پاستا با قاشق در آمریکا مرسوم است اما خود ایتالیایی ها ،پاستا را فقط با چنگال می خورند.در ایتالیا هرگز پاستا را با کارد نصف نکنید آنها این حرکت را توهین می دانند.

مارچوبه نباید زیاد پخته شود زیرا تمام ویتامین C آن را می گیرد و در این مورد بُخار پز کفایت می کند.

کلم پیچ را خام مصرف کنید.

برای خوردن توت فرنگی از نی استفاده کنید و آن را با چاقو برش ندهید.

موسیر:برای پوست کندن موسیر آن را ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل آب جوش قرار دهید ،سپس پوستش را به راحتی جدا کنید.

پرتقال:قسمت سر و پایین پرتقال را جدا کرده ،پرتقال را از یک طرف آن با چاقو برش دهید تا به مرکز آن برسید،سپس آن را از وسط باز کنید و به راحتی میل کنید.

آب سبزیجات پس از بخارپز شدن را دور نریزید و با آن سوپ تهیه کنید.

منبع: توریسم آنلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین