پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۷۴۰۵۵
۱۶:۵۷
۱۳۹۶/۰۶/۱۸

مانور جنگنده‌های ژاپنی با بمب‌افکن‌های آمریکا

نیروی دفاع از خود ژاپن امروز شنبه از مانور هوایی جنگنده‌های اف-‌۱۵ ژاپن با بمب افکن‌های بی‌۱-بی آمریکا بر فراز دریای چین شرقی خبر داد.
۱۶:۵۷
۱۳۹۶/۰۶/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
همزمان با برگزاری این رزمایش‌ مشترک، کره‌جنوبی برای آزماش‌های موشکی بیشتر و احتمالی از جانب کره‌شمالی همزمان با سالروز تاسیس کره‌شمالی آماده می‌شود؛ آن هم تنها چند روز پس از ششمین و آخرین آزمایش هسته‌ای پیونگ‌یانگ که بازارهای مالی را تحت تاثیر قرار داد و به تنش‌ها در این منطقه دامن زد.

این رزمایش با مشارکت دو بمب‌افکن بی‌۱-بی لانسر نیروی هوایی آمریکا از پایگاه نیروی هوایی اندرسون واقع در جزیره گوآم در اقیانوس آرام و حضور دو جنگنده ژاپنی اف-۱۵ انجام شد.  

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، جنگنده‌های اف-۱۵ ژاپن همچنین در ۳۱ اوت با بمب‌افکن بی۱-بی و جنگنده رادارگریز اف-۳۵ آمریکا در آسمان‌های جنوب شبه جزیره کره مانور هوایی برگزار کرد. این اقدام دو روز پس از آن بود که کره‌شمالی یک موشک بالستیک به سمت شمال ژاپن شلیک کرد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha