پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۴۷۴۸۵۴
۱۷:۰۶
۱۳۹۶/۰۶/۲۱

اردوغان: اختلافی با ایران و روسیه درباره ادلب و اَفرین نداریم

رئیس‌جمهور ترکیه گفت که هیچ اختلافی میان ایران، روسیه و ترکیه درباره سرنوشت ادلب و اَفرین وجود ندارد و توافق این کشورها به ویژه درباره ادلب همچنان ادامه دارد.
۱۷:۰۶
۱۳۹۶/۰۶/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه، روز سه‌شنبه با اشاره به توافق ایران، روسیه و ترکیه در مورد شهرهای ادلب و افرین در ترکیه طبق فرآیند مذاکرات آستانه گفت که آنکارا با تهران و مسکو هیچ اختلافی درباره سرنوشت این شهرها ندارد و توافق درباره این مناطق مطابق قبل بدون هیچ مشکلی ادامه دارد.

اردوغان با تاکید بر اهمیت مذاکرات آستانه که دور بعدی آن 14 سپتامبر در پایتخت قزاقستان برگزار خواهد شد گفت که روسیه و ترکیه اختلاف‌نظری درباره این فرآیند و به علاوه دیدار با ایران ندارند.

وی گفت: من بر این باورم که نشست‌های سالم پس از نشست آستانه ادامه خواهد داشت. این نشست‌ها مثبت بوده‌اند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
اردوغان روسیه
ارسال پیام
captcha