پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۴۷۷۵۱۵
۲۰:۵۸
۱۳۹۶/۰۷/۰۱

سلفی جنجالی دختر رئیس جمهور در سازمان ملل +عکس

دختر رئیس جمهور آذربایجان هنگام سخنرانی پدرش در سازمان ملل در رابطه با قتل‌عام 600 نفر، اقدام به گرفتن سلفی‌های تمسخرآمیز کرد.
۲۰:۵۸
۱۳۹۶/۰۷/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، حرکت ناشیانه دختر رئیس جمهور آذربایجان در هنگام سخنرانی پدرش در سازمان ملل مورد انتقاد کاربران قرار گرفت. الهام علی‌اف برای ایراد سخنرانی درباره نسل‌کشی 600 نفر در جنگ خونین قره‌باغ در سال 1992 در جایگاه مخصوص قرار گرفت اما لیلا 33 ساله، بدون آنکه توجهی به پخش زنده این سخنرانی داشته باشد، تنها دو دقیقه پس از آغاز سخنرانی پدرش، دوربین سلفی تلفن همراهش را روشن کرد و عکس‌هایی با ژست‌های عجیب و غریب گرفت.

این حرکت دختر رئیس جمهور از نگاه تیز دوربین‌ها پنهان نماند و بلافاصله پس از انتشار صحنه‌هایی از آن، کاربران فضای مجازی با دست به دست کردن این تصاویر از او انتقاد کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه تصاویر و ویدئویی از سلفی‌های این دختر جوان را مشاهده می‌کنید. 

سلفی جنجالی دختر رئیس جمهور در سازمان ملل +عکس

سلفی جنجالی دختر رئیس جمهور در سازمان ملل +عکس

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
وبازهم یک ژن خوب
پاسخ