کد خبر: ۴۷۷۷۹
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۸۵ - ۱۸:۵۱
یک سال پس از 27 خرداد

دهقان: دولت نهم از تجربه جنگ درس بگیرد

آفتاب‌‌نیوز : غلامعلی دهقان، که در سالگرد برگزاری انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری درباره شرایط روز کشور با خبرنگار سیاسی آفتاب گفت و گو می کرد، اظهار داشت: دولت نهم در سیاست خارجی کشور از واقعیات دور شده است و نوعی آرمانگرایی رادیکال در اندیشه های آن دیده می شود. 

وی افزود: دولت باید منافع ملی و واقع بینی را هم با آرمانگرایی مطلق تلفیق کند و به جای آرمانگرا بودن در عمل واقع بینی را پیشه خود سازد.  واقعیت این است که دولت احمدی نژاد همچنان تصور فضای دو قطبی دهه 70 و 80 را دارد و بدون در نظر گرفتن واقعیت های جهانی بر طبل آرمانگرایی می کوبد. 

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه به دولت احمدی نژاد توصیه کرد که تا در پرونده اتمی کشور از تجربه پیامدهای تسخیر سفارت آمریکا و جنگ تحمیلی عبرت بگیرد.  به نظر می آید که دولت نهم به این مسائل توجهی ندارد و خود را به مورالس در بولیوی یا هوگو چاوز در ونزوئلا دلخوش کرده است. 

دهقان با انتقاد از طرح موضوعات اختلاف برانگیزی مانند نابودی کامل اسراییل و افسانه بودن هولوکاست توسط احمدی نژاد، گفت: در حالی که سازمان حماس هم اکنون از محو کامل اسراییل سخن نمی گوید، رئیس جمهور ایران بی مهابا از نابودی اسراییل می گوید . 

دهقان در ادامه افزود: در عرصه سیاست داخلی هم دولت نهم دهها مدیر با تجربه را از کار برکنار کرده و حتی تغییرات را به حوزه دانشگاه هم کشانده است. 

وی با بیان این مطلب که جناح حاکم فعلی به اصلاح طلبان ایراد می گرفت که چرا ادامه تغییر مدیران را زیاد کرده است، اظهار داشت: اکنون تغییرات مدیریتی همین جناح به جایی رسیده است که حتی به رده کارشناسی وزارتخانه ها هم رحم نشده است. 

دهقان خاطرنشان کرد: تصور می شد که حضور بسیاری از نیروهای نظامی و امنیتی در دولت نهم بر امنیت کشور بیفزاید اما ناامنی کنونی در استان های مرزی کشور واقعا نگران کننده است. 

دهقان از قانون بودجه سال 85 و پیامدهای تورمی ناشی از آن و کاهش بیش از حد شاخص سهام و خریداران آن به عنوان هشداری برای اقتصاد کشور نام برد و تصریح کرد: در عرصه فرهنگ هم توجه بیش از حد به پوشش ظاهری مردم و طرح شعارهایی که رنگ و بوی مقدس نمایی از آن استشمام می شود به پرورش فرهنگ ریا کمک می کند در حالیکه جامعه ما امروز بیش از گذشته به صراحت نیاز دارد. 

وی که حزب متبوعش در انتخابات گذشته ریاست جمهوری از هاشمی رفسنجانی حمایت کرده بود، در پاسخ به این پرسش که اگر زمان به عقب بازگردد این حزب بازهم از هاشمی حمایت می کند؟‌ اظهار داشت: قطعا همین طور است زیرا حزب اعتدال و توسعه ایشان را نماد توسعه و مشی اعتدال می داند و حوادث یک سال گذشته کشور هم نشان می دهد که ایران نیاز به یک چهره فراجناحی، ملی و معتدل داشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین