آفتابنیوز : مهندس نسترن محمدی گفت: در دهه اول محرم آنچه قابل توجه از نظر بهداشتی است، توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویهها، حبوبات و ... باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محمدی در ادامه گفت: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه میشود از جمله استفاده از ظروف کاغذی جهت مصرف محصولات داغ توصیه میشود؛ مانند لیوان کاغذی به جای لیوانهای پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و غیره. همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.