کد خبر: ۴۷۹۱۵۶
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۳

"نذری دارها" و "نذری خورها" بخوانند

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از همه افراد خواست در پخت نذری رعایت موارد بهداشتی را داشته و برای توزیع و یا گرفتن نذری تا حد امکان از ظروف خانگی استفاده کنند.
آفتاب‌‌نیوز :
بهمن خدادادیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه پخت نذری در روزهای تاسوعا و عاشورا اوج می‌گیرد، از همه افرادی که نذری دارند خواست تا در تهیه مواد اولیه، پخت و توزیع نذری رعایت موارد بهداشتی را داشته باشند.

وی افزود: افرادی که در پخت نذری مشارکت دارند باید از روپوش و دستکش و کلاه استفاده کرده و دست های خود را با آب و صابون بشویند و از ورود افراد متفرقه به محل پخت نذری به طور جد خودداری کنند.

خدادادیان با اشاره به افزایش 30 تا 35 درصدی مصرف ظروف یکبار مصرف در این ایام گفت: توصیه این است که افراد جهت توزیع نذری از ظروف خانگی استفاده کنند و سایر افراد نیز برای گرفتن نذری ظرف خانگی با خود به همراه داشته باشند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه، تصریح کرد: هیات هایی که حجم نذری بالایی دارند و امکان استفاده از ظروف خانگی وجود ندارد بهتر است از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده کنند. 

وی با بیان اینکه برخی افراد سودجو زباله های پلاستیکی را ذوب کرده و از آن ظروف یکبار مصرف تولید می‌کنند، هشدار داد: افراد حتما از مراکز معتبر این ظروف را تهیه کرده و از خرید ظروف یکبار مصرف از دستفروشان و افراد دوره گرد به طور جد خودداری کنند. 

خدادادیان خاطرنشان کرد: برخی میکروب ها "اسپور" دارند که از آنها در برابر حرارت محافظت می‌کند و بنابراین در این چرخه ذوب کردن و تولید مجدد ظروف از بین نمی‌روند. 

وی همچنین نسبت به استفاده از ظروف یکبار مصرف "شفاف" جهت توزیع خوراکی های داغ هشدار دارد و اظهار کرد: مواد این ظروف در اثر حرارت به مونومر تبدیل شده و به شدت سرطان زا هستند و بهتر است برای این خوراکی ها حتما از ظروف یکبار مصرف کدر گیاهی استفاده کنند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین