ارغندهپور:
منتقدان باید بتوانند آزادانه دولت را نقد کنند
آفتابنیوز :
وی با استقبال از گفته های «باهنر» نایب رئیس مجلس هفتم مبنی بر اینکه «نباید رقبای خود را حذف کنیم»، با خبرنگار سیاسی آفتاب گفتوگو می کرد، افزود: «معنای آزادی این است که مخالفان اندیشه حاکم بتوانند آزادانه دولت را نقد کنند و دولت هم باید امنیت منتقدان خود را تضمین کند. این موضوع در قانون اساسی هم به صراحت آمده است.»
با این حال عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت خاطر نشان کرد: «در یک سال گذشته تریبونی برای منتقدان باقی نمانده و اندک روزنامه های موجود به خود سانسوری گرفتار شده اند و این موضوع نشان دهنده این است که نه تنها فضای نقد ایجاد نشده است بلکه محدودتر هم شده است.»
وی با استقبال از گفته های «باهنر» نایب رئیس مجلس هفتم مبنی بر اینکه «نباید رقبای خود را حذف کنیم»، با خبرنگار سیاسی آفتاب گفتوگو می کرد، افزود: «معنای آزادی این است که مخالفان اندیشه حاکم بتوانند آزادانه دولت را نقد کنند و دولت هم باید امنیت منتقدان خود را تضمین کند. این موضوع در قانون اساسی هم به صراحت آمده است.» با این حال عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت خاطر نشان کرد: «در یک سال گذشته تریبونی برای منتقدان باقی نمانده و اندک روزنامه های موجود به خود سانسوری گرفتار شده اند و این موضوع نشان دهنده این است که نه تنها فضای نقد ایجاد نشده است بلکه محدودتر هم شده است.»
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه