پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۹:۲۹
کد خبر:۴۸۲۸۶۹
۱۳:۱۴
۱۳۹۶/۰۷/۲۵

پرسرقت‌ترین خودروی تهرانی‌ها کدام خودروست؟

پرسرقت‌ترین خودروی تهرانی‌ها کدام خودروست؟
فرمانده انتظامی تهران بزرگ پراید را پرسرقت ترین خودرو در تهران دانست و تصریح کرد که بیشترین سرقت خودرو در تهران متعلق به شرکت‌های خودروسازی است که به ایمنی خودروها توجه نمی‌کنند.
۱۳:۱۴
۱۳۹۶/۰۷/۲۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب، سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای طرح رعد 3 با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد مجازات‌های در نظر گرفته شده برای مجرمان اظهار کرد: مجازات‌هایی که امروزه برای جرایم مختلف در نظر گرفته می‌شود نسبت به نوع جرم مجازات‌های سبکی است و به نظرم علت اینکه مجرمان پس از آزادی دوباره به سمت ارتکاب جرم می‌روند هم همین موضوع باشد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: پلیس هیچ اقدامی را به جز در موارد برخورد با جرایم مشهود بدون هماهنگی با مقام قضایی انجام نمی‌دهد. در برخورد با مالخران نیز من معتقدم که کمترین مجازات برای مالخران است در حالیکه اگر مالخری نباشد قطعا سارق هم مرتکب جرم نخواهد شد.

رییس پلیس پایتخت در پاسخ به سوالی درباره اینکه خودروی پراید در میان خودروهای مکشوفه سرقتی بیشترین آمار را دارد، گفت: متاسفانه بیشترین سرقت خودروهای ما متعلق به شرکت‌های خودروسازی است که به ایمنی تولیدات‌شان توجه نمی‌کنند. در حالیکه باید این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.

رحیمی تصریح کرد: مشخصا خودروی پراید بیشترین سرقت را در تهران دارد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره راهکارهای این پلیس، گفت: به زودی مسئولان دستگاه قضایی و خودروسازان در این زمینه اقداماتی را انجام خواهند داد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
پراید سرقت‌
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۵
حق است که به کارخانه سایپا نشان افتخار-استاندارد-لیاقت-صداقت-انصاف-وطن دوستی -مروت -نوآوری-مشتری مداری-ارزان فروشی -استحکام ودوام-سلامت سرنشین-خدمات پس ازفروش و............داد
پاسخ