پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۴۸۳۵۲۲
۲۱:۰۴
۱۳۹۶/۰۷/۲۸
رهبر حزب کارگر انگلیس:

بریگزیت "بدون توافق" خطرناک است

رهبر حزب کارگر انگلیس گفت، خروج از اتحادیه اروپا بدون هیچ قرارداد و توافقی می‌تواند فاجعه‌بار باشد.
۲۱:۰۴
۱۳۹۶/۰۷/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،
جرمی کوربین، رهبر حزب اپوزیسیون کارگر انگلیس، کایر استارمر، وزیر سایه بریگزیت و بری گاردینر، وزیر تجارت بین‌المللی دولت سایه برای انجام مذاکرات با اعضای حزب سوسیالیست‌های اروپایی موسوم به PES و نیز میشل بارنیر، مذاکره‌ کننده رییس اتحادیه اروپا در مساله بریگزیت و آنتونیو تاجانی، رییس پارلمان اروپایی برنامه‌ریزی کرده‌اند.

کوربین گفت: در حالی که دولت انگلیس با دو دستگی مواجه است و سوءمدیریت در  مساله بریگزیت از هر زمان دیگری مخرب‌تر می‌شود، حزب کارگر  آماده است تا مسئولیت مذاکرات بریگزیت را بر عهده بگیرد.

وی افزود: بریگزیت بدون قرارداد، توافق بدی برای انگلیس خواهد بود. چنین توافقی موقعیت‌های شغلی و استانداردهای زندگی را تهدید می‌کند و همچنین می‌تواند به همسایگان اروپایی ما نیز آسیب برساند. به همین دلیل است که ما علاقه زیادی به افزایش فشار برای دستیابی به پیشرفت‌های واقعی در مذاکرات فعلی و همچنین مذاکره درباره روابط تجاری آینده داریم.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری شینهوا، کوربین همچنین قصد دارد تا نشست‌های دوجانبه‌ای با نخست ‌وزیران ایتالیا، سوئد و پرتغال برگزار کند.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha