هشدارحداد:اسرائیل منتظر برف زمستانی باشد
به گزارش آفتاب نیوز، 
وی با بیان اینکه این موضوع در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام بودافزود: مجمع نظر مشورتی خود را تقدیم مقام معظم رهبری کرد. ایشان چند بخش آن را سال گذشته ابلاغ کردند و چند روز پیش هم بند «ج» را ابلاغ کردند، بنابراین سیاست های کلی اصل 44 در اختیار مجلس و دیگر قوا قرار گرفت.
حداد این سیاست ها را مهم خواند و گفت: آنها که از اقتصاد دولتی نگران هستند استدلال هایی دارند که می گویند وقتی بنگاه های اقتصادی توسط کسانی که حقوق بگیر دولت هستند اداره شود، نمی تواند رقابت داشته باشد چون نه بیمی از ضرر دارند و نه امیدی به سود دارند.اما وقتی بنگاه های اقتصادی دست مردم باشد انگیزه بیشتری برای رقابت جدی دارند.
وی با بیان اینکه اگر قوانین لازم برای اجرای این سیاست ها تصویب نشود این سیاست ها به نتیجه نخواهد رسید، خاطر نشان کرد: با توجه به جامعیت سیاست های کلی می تواند اجماع خوبی بر سر قوانین مورد نیاز کسب کرد و این می تواند زمینه ای برای افزایش کارآیی مجلس باشد.
حداد عادل با اشاره به حملات وحشیانه اسرائیل در یکی دو هفته اخیر در فلسطین، اظهار داشت: تا اندازه ای کار بر مردم مظلوم فلسطین سخت شده که انتظار فاجعه ای انسانی می رود. رژیم صهیونیستی ملت فلسطین را نشانه گرفته و برای به زانو درآوردن حماس، مردم را بمباران می کند. البته این حملات که به جنون شباهت دارد از اسرائیل بعید نیست.
آنچه مهم است سکوت مجامع جهانی و کشورهای غربی و تایید آمریکاست بلکه نه تنها سکوت می کنند، از صدور بیانیه هم برای جلوگیری ازاین حملات امتناع می کنند.
وی اسارت یک سرباز اسرائیل را بهانه ای بیش ندانست و گفت: آنها مسابقات جام جهانی را فرصت خوبی برای جلوگیری از آگاهی مردم در جهان دانستند و از این فرصت استفاده کردند.
مادام که این جنایات بر دست اسرائیل صورت می گیرد و آمریکایی ها آن را تایید می کنند همه ادعاهایشان در مورد دموکراسی و حقوق بشر باطل می شود این کارها ممکن است درکوتاه مدت لبخندی بر لب آنان بنشاند اما در دراز مدت به ضرر آنان است.
حداد عادل تصریح کرد: اسرائیلی ها که این حملات را باران تابستانی نامیدند باید منتظر برف سنگین زمستانی باشند که بر سر آنان فرود خواهد آمد. تا بی عدالتی در جهان است صلحی هم وجود نخواهد داشت.