پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۳۴
کد خبر:۴۸۴۸۲۷
۱۲:۵۳
۱۳۹۶/۰۸/۰۳

خصلت محرمانه دختر و داماد ترامپ برای همسریابی!

خصلت محرمانه دختر و داماد ترامپ برای همسریابی!
دختر رئیس‌جمهور آمریکا گفت او و همسرش خصلتی ذاتی دارند که کسی از آن مطلع نیست.
۱۲:۵۳
۱۳۹۶/۰۸/۰۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، به نظر می رسد «ایوانکا ترامپ»، دختر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به همراه همسرش «جرد کوشنر» یک خصلت محرمانه و ذاتی در وجود خود دارند که ایوانکا در مصاحبه شب گذشته با «شان هنیتی» مجری شبکه فاکس‌نیوز، آن را فاش کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از دیلی میل، او اعلام کرد که با همسرش برای متقاعد کردن زوج ها برای ازدواج پادرمیانی می کند و تلاش آنها تاکنون به 7 ازدواج موفقیت آمیز منجر شده است!

او در این مصاحبه گفت: «این خصلت پنهانی من و جرد است. هیچ کس از این استعداد ما اطلاعی ندارد. ما دلالان ازدواج هستیم؛ 7 ازدواج موفقیت آمیز که به طلاق منجر نشده است. امیدوارم این روند همچنان ادامه یابد.»

شان هنیتی موضوع بحث خود با ایوانکا ترامپ را به این دلیل به اینجا کشاند که خودش هم حدود 9 سال پیش یک وبسایت همسریابی تأسیس کرده بود که البته دوام زیادی نداشت.
ایوانکا ترامپ این اظهارات را درحالی مطرح کرده است که با ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید، وی به همراه همسرش به عنوان مشاوران ارشد رئیس جمهور انتخاب شدند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha