کشف اسکلت زنی از عصر آهن در کاشان+عکس
اسکلت یک زن متعلق به عصر آهن در محوطه باستانی استرک توسط گروه باستانشناسی دانشگاه کاشان کشف شد.
به گزارش آفتاب نیوز، گروه باستانشناسی دانشگاه کاشان این اسکلت را متعلق به زنی عنوان کرده که به احتمال زیاد نزدیک به 2 هزار و 800 تا سه هزار و 200 سال پیش در این منطقه می زیسته است.
فصل دوم گمانه زنی و عملیات کاوش در محوطه باستانی جوشقان و استرک با حضور کارشناسان عالی رتبه و متخصص انسان شناسی از دانشگاه ورشو لهستان پیش تر انجام گرفت و بقایای 18 تدفین شامل چندین زن و مرد و 6 کودک کشف شد.
سال گذشته نیز از گور تدفین های چند گونه و چندگانه در فصل اول گمانه زنی و عملیات کاوش در محوطه باستانی جوشقان و استرک بیش از 15 مورد بقایای جسد انسانی با تدفین عادی و مرده سوزی متعلق به عصر آهن 2 در کنار ظروفی سفالی و مهره های سنگی به عنوان هدیه در گورها کشف شده بود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان سرپرستی گمانه زنی و عملیات کاوش در محوطه باستانی جوشقان و استرک را عهده دار است.
وسعت محوطه باستانی جوشقان و استرک محدوده بین این 2 روستا می باشد.
به گزارش ایرنا، روستاهای جوشقان و استرک از توابع بخش مرکزی به ترتیب با 2 هزار و یک هزار و 300 نفر جمعیت در 22 و 17 کیلومتری کاشان قرار دارند.