اوضاع منطقه هشدار دهنده است
به گزارش آفتاب نیوز، 
به گزارش
خبرگزاری رسمی چین شینهوا در این کنفرانس خبری مشترک که بعد از ملاقات منوچهر متکی و معاون وزیر امور خارجه یونان برگزار شده معاون وزیر امور خارجه یونان با اشاره به مشوق های 1+5 به ایران گفته، این مشوق ها که به منظور ترغیب ایران برای تعلیق فعالیت های هسته ای به این کشور ارائه شده می تواند راه را برای انجام مذاکرات بیشتر هموار کند.
وی در ادامه اظهارات خود با اشاره به پرونده فعالیت های هسته ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شود گفته ایران باید به سهم چشمانداز مذاكرات را از طريق پاسخش به مشوق های 1+5 باز كند.
وي با اشاره به از سرگیری خشونت ها در خاورمیانه گفته خشونت نميتواند هيچ مشكلي را حل كند، خشونت تنها ميتواند آنها را وخيم تر و بزرگتر كند. موضع ما اين است كه بايد از سوي همه طرفها خويشتنداري صورت گيرد تا اين دور باطل خشونت ادامه نيابد.
متكي نيز در اين كنفرانس خبري خواستار دخالت جامعه بينالملل و سازمان ملل براي خاتمه جنایت های اسرائیل شده است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا ايران از جنبش حزبالله لبنان حمايت ميكند و اينكه آيا سربازان اسير اسرائيلي در داخل ايران نگهداري ميشوند،گفت اسرائيل هميشه ديگران را براي اقدامات خود متهم ميكند.
وزير خارجه ايران درباره تازهترين تحولات خاورميانه گفت اوضاع خطرناك و هشداردهنده است و اين مسئله نگراني همه كشورهاي اسلامي را برانگيخته است.